Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Організація роботи щодо відпрацювання та реагування на звернення отримані ДПС України на сервіс "Пульс"

, опубліковано 08 травня 2020 о 16:12

Управлінням податкових сервісів ГУ ДПС у Дніпропетровській області, якому доручена співпраця із Контакт - центром ДПС сервіс "Пульс" (далі – сервіс "Пульс"), здійснюється постійний контроль за якісним та своєчасним розглядом інформації, що надходить з сервісу "Пульс" до ГУ ДПС засобами спеціалізованої автоматизованої системи.

Всього за січень - квітень 2020 року до  сервісу "Пульс"  на розгляд надійшло 157 інформаційних карток зі зверненнями від фізичних і юридичних осіб щодо дій або бездіяльності працівників структурних підрозділів ГУ ДПС у Дніпропетровській області (далі -  звернення)., що на 68 звернень більше у порівнянні з відповідним періодом минулого року.

Найбільшу питому вагу складають звернення з наступних питань:

щодо роботи  структурних підрозділів ГУ ДПС – 92 звернення (58,6 відс.);

щодо реєстрації податкових накладних та звітності в електронному вигляді – 30 (19,1 відс.);

щодо роботи центрів обслуговування платників та якості надання адміністративних послуг-19 звернень (12,1відс.).

Крім того, 11 заявників висловили занепокоєння діями посадових осіб ГУ ДПС у Дніпропетровській області щодо можливих корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень вимог Закону України «Про запобігання корупції». За результатами перевірки інформація не підтвердилась.

Всі інформаційні картки, які перебували на розгляді в ГУ ДПС, своєчасно опрацьовані та розглянуті відповідно до вимог норм діючого законодавства.