Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП з адміністративними послугами завітав до мешканців Григорівського старостинського округу

, опубліковано 29 березня 2023 о 17:03

Фахівцями Центру обслуговування платників (ЦОП) Васильківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) і фахівцем Павлоградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС 28.03.2023 здійснено виїзд до с. Григорівка Григорівського старостинського округу Васильківської селищної ради.

Під час виїзду податківцями проведено з платниками інформаційно-роз’яснювальну та консультаційну роботу з наступних питань: деклараційна кампанія 2023, переваги користування електронними сервісами ДПС України, безкоштовне отримання кваліфікованих електронних підписів; зміни у податковому законодавстві щодо земельного податку, орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; використання РРО/ПРРО, визначення мінімального податкового зобов’язання.

Увагу присутніх акцентовано, що з актуальною та оперативною інформацією, зокрема з питань застосування податкового законодавства, можна ознайомитись, наприклад, на сторінках «Державна податкова служба України» та «ДПС у Дніпропетровській області» у соціальній мережі Facebook та в Telegram-каналі ДПС України.

Працівниками податкової під час виїзду прийнято:

- 26 заяв з проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб у частині плати за землю;

- 17 заяв за формою № 5ДР;

- 2 заяви з проведення звірки даних з податку на майно з фізичних осіб (податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки) та запит про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку.

Мешканці Григорівського старостинського округу у ході роботи мобільного ЦОПу отримали примірники тематичної друкованої продукції ГУ ДПС.