Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про переваги офіційного працевлаштування під час сеансу телефонного зв'язку «гаряча лінія» в Правобережній ДПІ

опубліковано 24 квітня 2024 о 10:30

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування: Новокодацький, Чечелівський та Центральний райони міста Дніпра) інформує.

Днями за участі начальника Правобережного відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Тихоненко Інни відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», де податківець відповіла на питання легалізації заробітної плати.

На запитання платників відповідала Тихоненко Інна, яка в ході розмови повідомила про легалізацію заробітної плати, дотримання законодавства про оплату праці.

Кожен громадянин повинен вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин. Це забезпечує право на зарахування періоду роботи до страхового стажу, згідно з яким обчислюються пенсія, матеріальна допомога у разі настання безробіття, а також компенсація тимчасової непрацездатності. 

На всі поставлені питання в ході «гарячої лінії» надані роз’яснення в межах чинного законодавства.