Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання оподаткування під час засідання «круглого столу»

опубліковано 30 січня 2024 о 14:51

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування - Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра) інформує.

Проведено засідання «круглого столу» з платниками податків в якому взяла участь начальник Соборної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Алла Булава.

Присутніх проінформували, що 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році та зупинились на категоріях громадян у яких виникає обов’язок у подані декларації про майновий стан і доходи (далі - Декларація), а також на випадках, за яких подання Декларації вважається виконаним і вона не подається.

Крім того, звернули увагу, що Декларація подається за новою формою.

Нагадали, що за ініціативи Державної податкової служби України, задля якісної та оперативної комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю запроваджено Комунікаційну податкову платформу.

Так, на базі Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою dp.ikc@tax.gov.ua.

Окремо розглядались питання легалізації трудових відносин, правильного заповнення реквізиту «Призначення платежу», роботи антикорупційного сервісу ДПС «Пульс».