Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звертайтесь на комунікаційну платформу!

, опубліковано 26 березня 2024 о 13:24

«#Комунікаційна податкова платформа –  дієвий механізм співпраці», - такою була тема «гарячої лінії», що відбулась у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області.

На запитання відповідала начальник управління інформаційної взаємодії Манушак Осипова.

Питання 1: Добрий день! Хочу отримати реєстраційний номер облікової картки платника податків 18-річному сину, який тимчасово знаходиться за кордоном. Скажіть, будь ласка, як швидко мені вирішити дане питання?

Відповідь: Вітаю! Податкова служба проводить активну роботу з налагодження діалогу з представниками громадськості та бізнес спільнотою. Кожне звернення, яке надходить на електронну адресу комунікаційної податкової платформи, швидко опрацьовується та надається зворотній зв’язок заявнику. Отже, для оперативного розгляду Ваших питань, Ви можете скористатись таким видом комунікацій.

Питання 2: Вітаю! Скажіть, будь ласка, як мені звернутись на комунікаційну податкову платформу до податкової служби Дніпропетровщини?

Відповідь: Добрий день! Ви можете написати лист на електронну скриньку комунікаційної податкової платформи dp.ikc@tax.gov.ua. Для опеативного розгляду питань рекомендуємо вказувати: назву суб’єкта господарювання  (код ЄДРПОУ), адресу, контактний номер телефону, питання по суті.  

Питання 3: Добрий день! Підкажіть, будь ласка, які фахівці задіяні у розгляді звернення платника на комунікаційну податкову платформу?

Відповідь: Добрий день! Зворотній зв’язок між платниками і податковою службою області забезпечується комунікаторами – фахівцями Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС), які координують роботу комунікаційної податкової платформи регіону. При розгляді питань платників задіяні компетентні фахівці структурних підрозділів за відповідними напрямками роботи.

Питання 4: Доброго дня! У мене таке питання: хто може скористуватись комунікаційною податковою платформою?

Відповідь: Вітаю! На електронну скриньку комунікаційної податкової платформи можуть звернутися представники бізнесу та громадськості. Ви можете звернутись до ГУ ДПС з питаннями стосовно законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою.

Запрошуємо всіх до спілкування за допомогою комунікаційної податкової платформи. Це якісна та оперативна комунікація з громадськістю.