Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – ефективний майданчик для зворотного зв’язку з громадськістю та бізнесом Дніпропетровщини

, опубліковано 22 лютого 2024 о 12:34

За зверненням на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) представників бізнесу – членів Спілки українських підприємців фахівці податкової служби регіону провели онлайн зустріч.

На порядку денному – обговорення нагальних питань сьогодення. Спілкувались про: критерії ризиковості платників податку на додану вартість; застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних РРО, загальні аспекти реєстрації касової техніки; порядок надання та деякі особливості заповнення Повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність (форма    № 20-ОПП) – спеціального обов’язкового документа, що надається платниками до податкової служби.

Постійна комунікація з платниками, створення комфортних умов для ведення бізнесу – у пріоритеті діяльності податкової служби Дніпропетровщини.