Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Боротьба з нелегальним обігом підакцизних товарів на Дніпропетровщині: на Криворіжжі підвели підсумки роботи

, опубліковано 31 січня 2024 о 17:17

Легалізація ринку підакцизних товарів – один з важливих векторів роботи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС).

Протягом 2023 року податковою службою регіону приділялась особлива увага сфері обігу підакцизних товарів.

У виконкомі Криворізької міської ради за участі представників ГУ ДПС проведено засідання міської робочої групи з питань обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

На засіданні підвели підсумки діяльності з вищезазначеного напрямку.

Обговорили шляхи взаємодії щодо боротьби з нелегальним обігом алкогольних напоїв і тютюнових виробів, а також напрями роботи районних робочих груп з питань функціонування об’єктів бізнесу при виконкомах районних у місті рад щодо протидії незаконному обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Під час комунікацій запропоновано на сайтах державних органів розмістити номери телефонів «гарячих ліній», за якими місцеві мешканці, у разі виявлення фактів незаконного виробництва або продажу алкогольної продукції та тютюнових виробів, мали б можливість повідомити про порушення.

Спільна діяльність державних органів щодо ліквідації тіньового ринку підакцизних товарів – запорука наповнення бюджету територіальної громади міста.

Робота у цьому напрямку продовжується.