Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу платників податків

, опубліковано 22 лютого 2023 о 13:04

З метою створення сприятливих умов для обслуговування платників податків та згідно з наказом ДПС України від 09.12.2022 № 890 «Про внесення змін до наказу ДПС від 12.11.2020 №648»,  шляхом злиття Амур - Нижньодніпровської, Лівобережної та Дніпровської ДПІ ГУ ДПС у Дніпропетровській області утворено Придніпровську державну податкову інспекцію Головного управління ДПС у Дніпропетровській області за адресою: 49087, м. Дніпро, пров. Універсальний, 12.

Центр обслуговування платників Придніпровської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Дніпропетровській області обслуговує платників податків Амур-Нижньодніпровського, Індустріального, Самарського районів м.Дніпра, Слобожанської селищної, Підгородненської, Обухівської, Новоолександрівської, Чумаківської,  Миколаївської, Любимівської, Сурсько-Литовської територіальних громад.

В приміщеннях ліквідованих Лівобережної та Дніпровської ДПІ  наказом ГУ ДПС у Дніпропетровській області закріплені робочі місця для надання адміністративних послуг.

Запрошуємо платників податків, які обслуговуються у Центрі обслуговування платників Придніпровської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Дніпропетровській області та одержують адміністративні та інші послуги, скористатись його послугами за адресами:

49087, м. Дніпро, пров. Універсальний, 12;
49026, м. Дніпро, просп. Слобожанський, 95А.