Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Дніпропетровщини з початку року спрямували до Державного бюджету України понад 37,7 млрд гривень

, опубліковано 04 жовтня 2024 о 09:45

Впродовж січня – вересня 2024 року платники Дніпропетровської області сплатили до Державного бюджету України понад 37,7 млрд гривень.

За словами в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталі Федаш, це майже на 8 млрд грн, або 26,9 відс., більше надходжень за відповідний період минулого року.

При цьому, загальний фонд державного бюджету отримав з початку поточного року понад 29,6 млрд гривень. У порівнянні з минулорічними надходженнями протягом січня – вересня позитивна динаміка складає 7,1 млрд грн, або 31,5 відсотки.

До спеціального фонду державного бюджету протягом дев’яти місяців поточного року надійшло понад 8,1 млрд грн податкових платежів. Платники Дніпропетровщини забезпечили зростання надходжень у порівнянні з аналогічним періодом 2023 року майже на 0,9 млрд грн, або на 12,3 відсотки. 

«Платники продовжують підтримувати нашу державу у непростий час, добросовісно сплачуючи податки. Проявляючи патріотизм та відповідальну громадянську позицію, платники забезпечують стабільні надходження до бюджету такі життєво необхідні для Збройних Сил України», – акцентувала Наталя Федаш.