Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Героям-оборонцям – з любов’ю у серці, теплом у душі та безмежною вдячністю

, опубліковано 27 вересня 2024 о 15:10

З нагоди наближення свята Дня захисників та захисниць України у податковій Дніпропетровщини за ініціативою керівництва проведена благодійна акція «Перемога – в єднанні!».

Підтримка наших воїнів, у тому числі благодійна, не лише зміцнює їх моральний дух, а і допомагає захищати країну і кожного з нас.

Весь колектив Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) долучився до акції. Спільними зусиллями податківці регіону з любов’ю у серці, теплом у душі та безмежною вдячністю приготували та зібрали смакоту для захисників і захисниць, які ризикують своїм життям заради нашого спокою та безпеки.

Напередодні свята очільниця податкової служби Дніпропетровської області Наталя Федаш щиро привітала бійців та подякувала за патріотизм, відвагу, відповідальність і високий професіоналізм.

«Бажаємо міцного здоров’я, сили духу, добра та щастя! Нехай здійсниться наша найзаповітніша мрія! Прийміть від нас частинку уваги і тепла, як символ затишку і турботи!» – звернулась до вартових неба Наталя Федаш.

У єднанні здобувається Перемога!