Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виклики воєнного часу – долаємо разом: на Дніпропетровщині відбулась урочиста нарада до Дня підприємця

, опубліковано 30 серпня 2024 о 16:55

#Подія_дня

 

Під час викликів працюючий бізнес – запорука економічної стабільності країни. 

Напередодні Дня підприємця на Дніпропетровщині відбулась обласна урочиста нарада «Виклики воєнного часу – долаємо разом!»

Від Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) у заході прийняв участь заступник начальника податкової служби регіону Валерій Леонов, який привітав підприємців та відмітив важливу роль представників малого і середнього бізнесу у розвитку національної економіки.

«День підприємця – це професійне свято тих, хто не тільки розпочав власну справу та взяв на себе відповідальність за добробут своєї сім’ї, але й створює нові робочі місця, постачає на ринок вітчизняні товари і послуги, наповнює бюджети держави. Це свято професіоналів, чиїми думками та енергією створюються матеріальні блага кожного громадянина нашого суспільства. Дякую Вам за сумлінну працю та патріотизм», – зазначив Валерій Леонов.

За ділову ініціативу, наполегливість, високі досягнення і проявлену особисту соціальну відповідальність підприємці відзначені подяками очільниці ГУ ДПС.

Продовжуємо спільно працювати задля Перемоги! Нехай кожна започаткована справа буде вдалою, успішною та корисною для України!