Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спільний пошук шляхів погашення податкового боргу комунальними підприємствами Павлоградського району Дніпропетровської області

, опубліковано 23 серпня 2024 о 13:55

За запрошенням в. о. голови райдержадміністрації – начальника районної військової адміністрації Павлоградського района Дениса Ряпалова фахівці управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Дніпропетровській області прийняли участь у засіданні комісії з питань погашення заборгованості Павлоградського району.

Захід відбувся за участі представників Павлоградської та Тернівської міських рад, які є органами управління комунальних підприємств – боржників до державного та місцевих бюджетів.

У центрі уваги учасників заходу – пошук спільних шляхів погашення податкового боргу комунальними підприємствами Павлоградського району Дніпропетровської області. 

Акцент – на пріоритетність добровільної сплати боржниками наявної заборгованості.

Учасники обговорили питання можливості прийняття на чергових сесіях рішень про виділення ліквідного майна, яке можливо буде реалізувати з метою погашення податкового боргу та питання можливості прийняття рішень про виділення коштів місцевого бюджету на сплату податкового боргу комунальних підприємств на найближчих сесіях відповідних рад. 

Працюємо на спільний результат!