Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: послуги для мешканців територіальних громад в ЦНАПах Синельниківського району

, опубліковано 19 серпня 2024 о 14:34

Протягом липня 2024 року співробітники державних податкових інспекцій Головного управління ДПС у Дніпропетровській області здійснили 20 виїзних чергувань в 12 Центрах надання адміністративних послуг у Дніпропетровській області (далі – ЦНАП) Синельниківського району Дніпропетровщини.

До фахівців податкової служби під час чергування з різними питаннями звернулось 232 відвідувача ЦНАПів. 

Податківцями надано 87 адміністративних та 80 інших послуг, у тому числі проведено 49 звірок по земельному податку та МПЗ, 23 особам надана практична допомога щодо реєстрації у застосунку ДПС України «Моя податкова».

Платники отримали 662 роз’яснення з питань податкового та іншого законодавства, з них, зокрема: 188 – щодо нарахування, сплати, пільг по земельному податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та МПЗ; 142 – щодо переваг користування електронними сервісами ДПС України; 110 – щодо норм законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО; 55 – з питань «Деклараційної кампанії 2024».

Взаємодія податкової служби з ЦНАПами – зручний формат отримання мешканцями територіальних громад адміністративних та інших послуг.