Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: сервісне обслуговування мешканців ТГ Криворізького регіону та внутрішньо переміщених осіб

, опубліковано 19 серпня 2024 о 13:57

Працівники державних податкових інспекцій Головного управління ДПС у Дніпропетровській області протягом липня 2024 року здійснили 15 виїзних чергувань в Центрах надання адміністративних послуг у Дніпропетровській області (далі – ЦНАП) Криворізького регіону Дніпропетровщини.

Під час чергування податківцями відвідувачам ЦНАПів надано 74 адміністративні та 42 інші послуги, проведено 15 звірок щодо земельного податку та МПЗ.

Суб’єкти звернень отримали 71 роз’яснення з питань податкового та іншого законодавства, контроль за яким здійснюють контролюючі органи. Основні питання, з якими звертались платники, стосувались норм законодавства щодо використання РРО/ПРРО, електронних сервісів, подання декларації про майновий стан і доходи, земельного податку тощо.

На моніторах, розташованих в зонах очікування ЦНАПів та Прозорого офісу соціальних послуг, в період роботи мобільного ЦОПу транслювались ролики з питань декларування та комунікаційної податкової платформи.

Питома вага відвідувачів, які звернулись до представників податкової служби в ЦНАПах, складалась з внутрішньо переміщених осіб, переважно з Дніпропетровської, Херсонської, Запорізької, Донецької, Харківської та Миколаївської областей. 

Слід зазначити, що в Криворізькому регіоні станом на 01.08.2024 обліковувалось майже 90,11 тисяч внутрішньо переміщених осіб.