Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: відбувся виїзд податківців до с. Мар’янівки

, опубліковано 19 серпня 2024 о 13:29

Фахівцями центру обслуговування платників Жовтоводської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС), які взяли участь у роботі мобільного ЦОПу, у липні 2024 року здійснено виїзд до мешканців с. Мар’янівки Жовтоводської міської територіальної громади.

Виїзд мобільного ЦОПу відбувся під керівництвом заступника начальника ГУ ДПС Леонова Валерія (в режимі онлайн) та за участі начальника Жовтоводської ДПІ ГУДПС Олени Дубінчук.

В режимі відеозв’язку Леонов Валерій акцентував увагу громадян на перевагах і зручностях електронних сервісів ДПС, повідомив про роботу централізованої електронної черги для запису до ЦОПів.

В ході спілкування з платниками проведено інформаційно-роз’яснювальну, консультаційну роботу з питань податкового законодавства, легалізації трудових відносин, порядку та строках сплати у 2024 році мінімального податкового зобов’язання та плати за землю, актуальності реєстраційних даних громадян в ДРФО.

Під час виїзду працівниками ГУ ДПС від мешканців територіальної громади приймались заяви та надавалась практична допомога.

Робота продовжується.