Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: мешканцям ТГ Павлоградського регіону податківцями надано 34 адміністративні послуги

, опубліковано 19 серпня 2024 о 13:09

Фахівці державних податкових інспекцій Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) продовжують чергувати в Центрах надання адміністративних послуг у Дніпропетровській області (далі – ЦНАП). 

Так, співробітники ДПІ ГУ ДПС Павлоградського регіону протягом липня 2024 року здійснили 17 виїзних чергувань в 6 ЦНАПах Павлоградського району Дніпропетровській області, а саме: Павлоградської (ТЦ «Гулівер») і Тернівської міських рад, Богданівської, Вербківської та Троїцької сільських рад та Юр'ївської селищної ради.

Під час чергування в ЦНАПах податківцями надано 34 адміністративні та 18 інших послуг; прийнято 10 податкових декларацій про майновий стан і доходи за 2023 рік; 8 відвідувачам надана практична допомога щодо реєстрації у застосунку ДПС України «Моя податкова».

Також, 258 осіб отримали роз’яснення з питань податкового та іншого законодавства, а саме щодо: переваг користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України; декларування доходів; питань, пов’язаних із земельним податком; норм законодавства у сфері застосування РРО тощо.