Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцевий осередок ветеранів податкової служби Дніпропетровщини: важливі події та справи

, опубліковано 08 серпня 2024 о 14:00

Знання, життєвий та практичний досвід, мудрість, наставницький талант та моральні якості, відданість та наполегливість.

Це все про ветеранів податкової служби Дніпропетровського регіону.

Наразі вони продовжують активну діяльність у складі місцевого осередку Громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів Державної податкової служби України» Дніпропетровської області (Місцевий осередок), який очолює Безугла Марія.

Місцеві осередки – значний потенціал становлення та розвитку ветеранського руху в органах податкової служби.

У фокусі уваги Місцевого осередку Дніпропетровщини, зокрема, піклування про поліпшення матеріального добробуту колег – ветеранів, організація спілкування, підтримка морального стану. Адже саме ветерани потребують цього найбільше. 

Так, впродовж січня – червня п. р. за рахунок членських внесків 26 пенсіонерам та ветеранам податкової служби області надана матеріальна допомога на оздоровлення і лікування. Теплі вітання з Днем народження отримали 5 ветеранів-ювілярів.

Не стоять осторонь ветерани Місцевого осередку після вторгнення ворога в Україну. Вони активно допомагають Збройним Силам України (ЗСУ), які виборюють свободу і незалежність нашої країни.

Для ЗСУ придбано генератор, відправлені продукти харчування.

Активна громадянська позиція ветеранів Місцевого осередку також втілюється у волонтерській допомозі нашим захисникам: плетіння маскувальних сіток, придбання матеріалів для них, перерахування коштів. 

За доброчинну волонтерську діяльність, непохитну та невтомну підтримку ЗСУ у боротьбі за територіальну цілісність та незалежність України ветеранів Місцевого осередку та його Голову Безуглу Марію відзначено подякою командира військової частини.

Активність членів Місцевого осередку надихає, мотивує, а бажання бути корисними вражає.

Щира подяка і повага Вам, шановні ветерани, за Ваш патріотизм та цілеспрямованість.

Пліч-о-пліч працюємо задля Перемоги!