Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: у фокусі уваги надання адміністративних послуг мешканцям Криворізького регіону та внутрішньо переміщеним особам

, опубліковано 26 липня 2024 о 16:45

Для надання податкового сервісу фахівцями Криворізької північної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) за участі начальника Криворізької північної ДПІ ГУ ДПС Ганни Познякової здійснено виїзд до Центру адміністративних послуг «ВІЗА» («Центр ДІЇ») виконавчого комітету Криворізької міської ради (далі – ЦНАП «ВІЗА»). 

Відвідувачів мобільного ЦОПу ознайомили з переліком послуг, які можна отримати безпосередньо під час роботи мобільного ЦОПу, а також, проінформували про режим його роботи. 

Консультації, роз’яснення, приймання заяв від відвідувачів, оновлення облікових даних, подання податкових декларацій про майновий стан і доходи – не повний перелік послуг, які у процесі роботи мобільного ЦОПу оперативно отримали платники. Максимум уваги – питанням трудових відносин.

Чергування податківців у ЦНАПі співпало з відвідуванням Центру «ВІЗА» Віцепрем’єр-міністром ‒ Міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Іриною Верещук, яка з робочим візитом завітала до м. Кривого Рогу. Поспілкувались, зокрема про надання сервісів ветеранам. 

Мобільний ЦОП – зручний формат надання оперативного якісного сервісу для мешканців Дніпропетровщини. 

Продовжуємо роботу.