Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Університет митної справи та фінансів: податківці спілкуються з молоддю

, опубліковано 04 липня 2024 о 16:43

#Заходи_з_молоддю

Молодь відіграє особливу роль у суспільстві. Юні, натхненні, енергійні, рішучі, схильні до інновацій молоді люди є динамічною складовою сучасного українського суспільства. Взаємини держави і молодого покоління впливають на перебіг соціально-економічних та політичних перетворень.

Податківці Дніпропетровщини за участі заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Леонова Валерія провели пізнавальний семінар для студентів – бакалаврів Університету митної справи та фінансів (далі – УМСФ). Спілкувались про електронні сервіси та офіційні інформаційні ресурси податкової служби Дніпропетровської області.

«Молодість – це прекрасний час надій і впевненості, що мрії обов’язково збудуться. Тому важливо використовувати всі переваги цієї прекрасної пори. Ваші знання, нові ідеї, креативність, наполегливість, оперативність мислення особливо потрібні для нашої держави та економіки. Тож, бажаю Вам старанно навчатися, отримувати знання, щоб бути гідними членами українського суспільства та приносити користь своїй країні», – звернувся заступник начальника ГУ ДПС до студентської аудиторії наприкінці заходу.