Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Приєднуйтесь до сучасної професійної команди податківців!

, опубліковано 01 липня 2024 о 15:22

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області запрошує на роботу.

 

§ КОГО МИ ШУКАЄМО?

тих, хто хоче самореалізуватися, показати свої здібності, здобути певний авторитет та досвід роботи;

готовий приймати участь у реалізації важливих державних завдань і функцій, а також має бажання принести користь суспільству і людям.

 

§ ЩО МИ ПРОПОНУЄМО?

можливість розкрити свій професійний потенціал та закласти основи для подальшої успішної кар’єри, отримання практичного досвіду і нових знань у сфері оподаткування;

стабільна та гарантована заробітна плата, соціальні гарантії (право на всі види відпусток, у т.ч. на період навчання, складання іспитів, написання дипломної роботи та інше, державне пенсійне забезпечення).

 

§ ЯКІ ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ?

для посад державної служби категорії «В» - вища освіта за освітнім ступенем не нижче бакалавра, молодшого бакалавра (бажано за фахом економічного або юридичного спрямування);

для посад державної служби категорії «Б» - вища освіта за освітнім ступенем не нижче магістра (бажано за фахом економічного або юридичного спрямування);

вільне володіння державною мовою;

цифрова грамотність, спрямованість на результат, відповідальність.

Вступ на державну службу у період дії воєнного стану відбувається за спрощеною процедурою шляхом призначення на посаду державної служби за результатами співбесіди керівника державної служби із кандидатом.

Звертаємо увагу, що працевлаштування можливе як до підрозділів ГУ ДПС розташованих у м. Дніпро так і по Дніпропетровській області, зокрема у м. Кам’янське, м. Кривий Ріг,   м. Нікополь та м. Павлоград.

Якщо Ви бажаєте приєднатися до нашої команди, направляйте своє резюме на адресу електронної пошти: dp.personal@tax.gov.ua.

Додаткову інформацію з питань призначення до ГУ ДПС можна отримати за  номером телефону (056) 374-31-51, (056) 374-31-57.