Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Плата за землю: юридичні особи спрямували до місцевих бюджетів Дніпропетровщини понад 2,5 млрд гривень

, опубліковано 26 червня 2024 о 14:10

Протягом січня – травня 2024 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області від юридичних осіб надійшло понад 2,5 млрд грн плати за землю. Надходження виросли у порівнянні з січнем – травнем 2023 року майже на 94,3 млн грн, або майже на 4,0 відсотки.

Звертаємо увагу платників, що з метою правильного застосування ставок земельного податку і податкових пільг із земельного податку рекомендуємо розглянути матеріали, які розміщені на вебпорталі Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, щодо цільового призначення земельної ділянки та перевірити коректність інформації щодо цільового призначення земель, які обліковуються у Державному земельному кадастрі, і у разі необхідності привести дані у відповідність до вимог земельного законодавства.

Матеріали розміщено за посиланням https://land.gov.ua/derzhgeokadastr-rozyasnyuye-varianty-pryvedennya-vidomostej-pro-czilove-pryznachennya-zemelnoyi-dilyanky-u-vidpovidnist-do-diyuchogo-klasyfikatora-vydiv-czilovogo-pryznachennya-zemelnyh-dily/.