Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зведений бюджет: надходження від платників Дніпропетровщини склали понад 37,1 млрд гривень

, опубліковано 26 червня 2024 о 09:29

З початку 2024 року платники Дніпропетровщини до зведеного бюджету спрямували понад 37,1 млрд грн податків, зборів і платежів. У порівнянні з    січнем – травнем 2023 року надходження збільшились на понад 7,3 млрд грн, або на 24,8 відсотків. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.

Очільниця податкової служби регіону констатувала, що платники області з початку поточного року забезпечують позитивну динаміку надходжень до бюджетів.

«Висловлюємо щиру вдячність усім, хто сумлінною сплатою податків дбає про фінансовий захист держави у цей нелегкий час. Наш пріоритет – максимальна підтримка працюючого бізнесу. Податкова відкрита до співпраці і конструктивного діалогу з бізнес-спільнотою та використовує всі свої канали комунікації для роз’яснення податкових новацій і надання фахової допомоги платникам податків, що сприяє своєчасній обізнаності платників, і як наслідок – зменшується наявність порушень законодавства», - зазначила Наталя Федаш.