Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Дніпропетровщини прийняли участь у практикумі «Експорт-Імпорт 2024: контракти, митниця, логістика»

, опубліковано 25 червня 2024 о 16:52

За запрошенням Першого віцепрезидента Дніпропетровської торгово-промислової палати (далі – Дніпропетровська ТПП) Сергія Кучерявенко, яке надійшло на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС), заступник начальника ГУ ДПС Валерій Леонов та провідні фахівці податкової служби регіону прийняли участь у практикумі за темою «Експорт-Імпорт 2024: контракти, митниця, логістика».

На заході з нетворкінгом для малого та середнього бізнесу розглядались питання укладання та виконання зовнішньоекономічних контрактів під час війни українськими експортерами та імпортерами, сплати та адміністрування податків при здійсненні експортно-імпортних операцій, митного оформлення товарів, експортно-імпортних операцій, тощо.

Під час комунікацій з бізнесом податківці обговорили низку податкових питань: умови роботи на зовнішніх ринках, валютний контроль, оподаткування суб’єктів ЗЕД, тощо.

Посилення взаємодії податкової служби з Дніпропетровською ТПП та злагоджена співпраця спрямовані на забезпечення конкурентних умов ведення бізнесу.

Продовжуємо співробітництво задля стабільного економічного розвитку регіону.