Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дніпропетровщина – форпост захисту прав людини: податківці прийняли участь у форумі

, опубліковано 21 червня 2024 о 15:16

Права людини – особлива цінність громадян, оскільки вони сприяють гармонійному розвитку суспільства і забезпечують повагу до гідності та незалежності кожного з нас.

Права людини є фундаментальними для справедливого та достойного життя кожного. Від народження наші права гарантуються законом. Їх захист забезпечується державою, іншими особами, інституціями та організаціями.

Сьогодні, у непростих соціально-життєвих умовах, захист прав людини займає вагоме місце з-поміж важливих питань сучасності.

З метою консолідації зусиль, спрямованих на захист та відновлення прав постраждалих внаслідок війни, Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини ініційовано проведення регіонального правозахисного форуму «Шлях гідності: Дніпропетровщина – форпост захисту прав людини».

У заході на чолі із заступником начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Леоновим Валерієм також прийняли участь податківці.

Стан дотримання прав людини в Україні у 2023 році, виклики повернення до життя ветеранів; захист цивільного населення, що постраждало від збройного конфлікту – основні аспекти спілкування учасників форуму.

Ціль комунікації – обмін інформацією і забезпечення взаємодії у вирішенні важливих питань.

Інтеграція кожного громадянина у процеси життєдіяльності країни – наша спільна задача. Її вирішення позитивно вплине на темпи економічного відновлення нашої держави.

Відновлюємося, підтримуємо і захищаємо один одного та впевнено крокуємо до Перемоги!