Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ключовим драйвером змін є українська молодь

, опубліковано 20 червня 2024 о 16:30

#Комунікаційна_податкова_платформа

#Заходи_з_молоддю

 

Якісна освіта завжди є трендом. 

Молодь – майбутнє держави! І які знання та навички юнаки і дівчата набудуть сьогодні на своєму студентському шляху, та як поєднають їх з практикою, залежить у подальшому успішність розвитку країни.

Комунікації з молодим поколінням – пріоритетний напрямок діяльності податкової служби Дніпропетровщини.

У Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) за участі заступника начальника ГУ ДПС Валерія Леонова відбулась онлайн зустріч зі студентами Дніпровського державного аграрно-економічного університету (Університет) та викладачами кафедри обліку, оподаткування та управління фінансово-економічною безпекою Університету.

Спілкувались про організаційну структуру і діяльність податкової служби та працевлаштування.

Студенти отримали фахові відповіді на численні запитання.

Знаково, що молодь цікавиться професією податківця і має бажання пов’язати з нею своє майбутнє. Свідомий вибір молодого покоління такого професійного шляху стане запорукою розвитку і податкової служби, і нашої країни.

А отриманий досвід дозволить нашій працьовитій молоді розкрити свій потенціал у майбутньому, адже нині – час викликів, який вимагає нових нестандартних рішень від молодих, енергійних та сучасних спеціалістів, які можуть генерувати ідеї та втілювати їх у життя.

Чекаємо на Вас у нашій команді!