Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Послуги мобільного ЦОПу для мешканців м. Дніпра та ТГ Дніпровського району

, опубліковано 11 червня 2024 о 10:09

Державні податкові інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) продовжують чергування в приміщеннях Центрів надання адміністративних послуг у Дніпропетровській області (далі – ЦНАП) для приймання відвідувачів та надання адміністративних послуг. 

Співробітники державних податкових інспекцій ГУ ДПС, задіяні у роботі мобільного ЦОПу, протягом травня 2024 року здійснили 26 виїзних чергувань в 15 ЦНАПах Дніпровського району Дніпропетровської області, а саме: «Правобережному» і «Я-Ветеран» м. Дніпра, Новоолександрівської, Сурсько-Литовської, Чумаківської, Любимівської, Могилівської, Китайгородської та Ляшківської сільських рад; Підгородненської міської, Слобожанської, Новопокровської, Солонянської, Петриківської та Царичанської селищних рад. 

Під час чергування до податківців звернулось 126 відвідувачів ЦНАПів. Суб’єктам звернень надано 20 адміністративних та 15 інших послуг.

Під час виїзду фахівці податкової надали платникам 113 роз’яснень з питань податкового та іншого законодавства, контроль за яким покладено на контролюючі органи, зокрема 35 – щодо переваг користування безкоштовними електронними сервісами ДПС.

В процесі спілкування 11 відвідувачам надана практична допомога щодо реєстрації у застосунку ДПС України «Моя податкова».

Платників проінформовано про роботу модуля Контакт-центру ДПС «Запис до електронної черги ЦОП».