Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На шляху між військовим минулим і підприємницьким майбутнім

, опубліковано 07 червня 2024 о 16:51

#Подія_дня

 

Перетворити власний військовий досвід на підприємницький успіх – мета пілотного проекту Lab2Market Veterano, започаткованого Національним технічним університетом «Дніпровська політехніка» за підтримки Дніпропетровської обласної ради та Дніпропетровської асоціації органів місцевого самоврядування. 

Проект реалізується в рамках діяльності потужного центру активізації інновацій National IP&Innovations Hub та складається з декількох етапів навчання, протягом яких ветерани та члени їх родин  отримають знання, необхідні для успішного ведення власної справи.

Як розпочати власний бізнес - розповіли учасникам проекту фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області. 

«Ініціатива Lab2Market Veterano покликана допомогти ветеранам та їх сім’ям створити власну справу. А ми сьогодні проінформуємо про основні важливі аспекти податкового законодавства», - зазначив під час заходу заступник начальника податкової служби Дніпропетровщини Федір Терханов.

Розглянули кейси взяття на облік фізичних осіб – підприємців, обрання системи оподаткування та найпопулярніші електронні сервіси ДПС України, які вже стали в нагоді багатьом суб’єктам підприємництва.

Підтримаємо наших ветеранів разом!