Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Дніпропетровщини: у фокусі спілкування з бізнесом – важливі питання

, опубліковано 06 червня 2024 о 15:32

#Подія_дня

#Співпраця_з_бізнесом

#Комунікаційна_податкова_платформа

 

Партнерство, відкритість, рівноправність, прозорість, довіра, паритетність – ключові принципи співпраці фахівців податкової служби Дніпропетровського регіону з платниками. 

Зустрічі з представниками бізнесу – один з ефективних форматів комунікацій податкової, щоб безпосередньо від платників почути проблемні питання та обмінятись думками. 

Завдяки зверненню Товариства на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області, що дозволяє мобільно, швидко та зручно отримати зворотній зв’язок, відбулася оперативна комунікація. 

Тема онлайн зустрічі з платником за участі заступника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Максима Яіцького – надважлива. 

У форматі конструктивного діалогу податківці обговорили з представниками підприємства причини та наслідки зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування до них в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Фахові відповіді, практичні поради та консультаційна допомога для вирішення нагальних питань – результат проведеного заходу для представників бізнесу.

Продовжуємо комунікації з платниками!