Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку поточного року до місцевих бюджетів Дніпропетровщини надійшло понад 6,8 млрд грн ПДФО

, опубліковано 30 травня 2024 о 09:29

У січні – квітні 2024 року до місцевих бюджетів Дніпропетровщини від платників надійшло понад 6,8 млрд грн податку на доходи фізичних осіб (ПДФО), що майже на 1,1 млрд грн, або на 19,1 відс., більше ніж у відповідний період минулого року. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.

Очільниця податкової служби регіону висловила вдячність платникам за сумлінне виконання своїх фінансових зобов’язань та звернула увагу, що податкова служба приділяє особливу увагу питанню виведення заробітних плат «з конвертів». Легальна зайнятість – це захист соціальних, трудових прав та гарантій громадян. Кожен працівник має вирішувати, що є найголовнішим пріоритетом – жити одним днем, чи мати впевненість у завтрашньому дні та забезпечити собі певний соціальний захист.

«Наразі запорукою трудових відносин без порушень законодавства є максимальне поєднання інтересів роботодавців та найманих працівників у площині правового поля», – зазначила Наталя Федаш.