Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Дніпропетровщині мобільний ЦОП продовжує роботу

, опубліковано 22 травня 2024 о 15:40

За участі заступника начальника Криничанської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Альони Кошелєвої, працівників ЦОПу Криничанської ДПІ ГУ ДПС та за сприянням старости Преображенського старостинського округу Затишнянської сільської територіальної громади в Кам’янському районі Андрія Ковцуна, до мешканців Преображенського старостинського округу Затишнянської сільської територіальної громади Кам’янського району Дніпропетровської області (далі – мешканці ТГ) організовано виїзд мобільного ЦОПу.

Під час зустрічі з платниками Альона Кошелєва зазначила, що взаємодія органів податкової служби та місцевого самоврядування ефективно впливає на забезпечення стабільних надходжень до місцевих бюджетів. Така співпраця ґрунтується на щоденній спільній роботі, ініціативі обох сторін та активному інформаційному забезпеченні задля посилення податкової спроможності громад. 

В ході роботи мобільного ЦОПу мешканцям ТГ нагадали про інформаційні майданчики, на яких розміщується корисна інформація з податкової тематики – вебпортал ДПС та субсайт ГУ ДПС, сторінки ДПС та ГУ ДПС у соціальній мережі Facebook, а також про переваги застосування податкових електронних сервісів, тощо. 

Особливу увагу акцентовано на питаннях трудових відносин та на роз’ясненнях щодо визначення МПЗ. 

Фахівцями, задіяними у роботі мобільного ЦОПу, від мешканців ТГ прийнято 12 заяв на звірку даних щодо нарахування та сплати земельного податку фізичними особами та надано 15 усних консультацій.

Робота мобільного ЦОПу відбулась у форматі конструктивної комунікації.