Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вишиваємо Перемогу разом! – колектив ДПС долучився до відзначення Всесвітнього дня вишиванки

, опубліковано 16 травня 2024 о 13:40

До традиційного свята Всесвітнього дня вишиванки долучилися працівники Державної податкової служби України. 

Сьогодні вишиванка для кожного українця не просто гарний одяг, а декларація єдності та відданості. Це свято багатства нашого народу, його краси та духовності, прагнення до свободи та перемоги добра, щасливої долі.

«У кожної вишиванки є своя історія – історія української нації, нашого роду, українських традицій. Кожен орнамент на вишиванці є унікальним. Це оберіг для кожного з нас. Символ того, що ми з вами, справжні українці, були, є і будемо нескореними. На жаль, цей день ми відзначаємо вже третій рік в умовах війни і тому він для нас є особливим, сьогодні кожен з нас вишиває нашу спільну перемогу, кожен з нас вишиває наше майбутнє, майбутнє наших дітей», – наголосила Тетяна Кірієнко. 

Очільниця ДПС також подякувала всім, хто змінив свою святкову сорочку на бронежилет – Збройним Силам України, за те, що кожен з нас має нагоду і можливість відзначати цей день з рідними, колегами, друзями. 

Тетяна Кірієнко побажала всім сил, натхнення та рішучості у щоденній наполегливій праці та боротьбі заради перемоги та миру в Україні.