Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: адміністративні послуги для мешканців ТГ Криворізького регіону і внутрішньо переміщених осіб

, опубліковано 15 травня 2024 о 14:48

У квітні 2024 року в приміщеннях Центрів надання адміністративних послуг Криворізького регіону Дніпропетровської області (далі – ЦНАП) фахівцями Головного управління ДПС у Дніпропетровській області проведено 13 виїзних чергувань.

Під час чергувань 153 відвідувачам ЦНАПів податківцями надано 68 адміністративних та 28 інших послуг; прийнято 1 декларацію про майновий стан та доходи; проведено 29 звірок по земельному податку або МПЗ.

Також, надано 67 роз’яснень з питань податкового та іншого законодавства, у тому числі: 11 – щодо переваг користування електронними сервісами ДПС України, зокрема Електронним кабінетом та застосунком «Моя податкова»; 3 – щодо застосування норм законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО; 18 – роз’яснень щодо «Деклараційної кампанії 2024»; 14 – стосовно земельного податку.

Питома вага відвідувачів, які звернулись до співробітників податкової служби в ЦНАПах, складалась з внутрішньо переміщених осіб, переважно – з Дніпропетровської, Херсонської, Запорізької, Донецької, Харківської та Миколаївської областей. 

Слід зазначити, що в Криворізькому регіоні станом на 01.05.2024 обліковується близько 88,4 тисяч внутрішньо переміщених осіб.