Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адміністративні послуги мобільного ЦОПу для мешканців м. Дніпра та ТГ Дніпровського району

, опубліковано 15 травня 2024 о 14:40

Фахівці державних податкових інспекцій (далі – ДПІ) Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) продовжують чергування в приміщеннях Центрів надання адміністративних послуг у Дніпропетровській області (далі – ЦНАП) для приймання відвідувачів та надання адміністративних послуг. 

Так, співробітники ДПІ ГУ ДПС протягом квітня 2024 року здійснили 24 виїзних чергування в 15 ЦНАПах Дніпровського району Дніпропетровської області, а саме: у м. Дніпрі – «Правобережний» і «Я-Ветеран», Підгородненської міської ради; Новоолександрівської, Сурсько-Литовської, Чумаківської, Любимівської, Могилівської, Китайгородської та Ляшківської сільських рад; Слобожанської, Новопокровської та Солонянської, Петриківської та Царичанської селищних рад.

Під час чергування до податківців звернулось 130 відвідувачів ЦНАПів, яким надано 22 адміністративні та 14 інших послуг.

Під час виїзду суб’єктам звернень надавались роз’яснення з питань податкового та іншого законодавства, контроль за яким здійснюється контролюючими органами, щодо переваг електронних сервісів, а також надавалась практична допомога у реєстрації в застосунку ДПС України «Моя податкова».

Податківцями прийнято 16 податкових декларацій про майновий стан і доходи та 7 мешканцям проведено звірки по земельному податку та МПЗ.

Мобільний ЦОП – зручний спосіб комунікацій платників з контролюючими органами.