Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Взаємодія державних органів: на Дніпропетровщині проведено спільну нараду з питань збільшення податкових надходжень

, опубліковано 10 травня 2024 о 11:03

Своєчасне і у повному обсязі наповнення бюджетів, особливо сьогодні, має пріоритетне значення для стабільного функціонування економіки країни.

На Дніпропетровщині проведено спільну нараду з представниками Фонду державного майна України, Державної податкової служби України, Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС), Головного сервісного центру МВС та Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Дніпропетровській та Запорізькій областях.

У заході прийняв участь заступник начальника ГУ ДПС Федір Терханов.

Мета наради: вироблення спільної позиції стосовно наповнення бюджету за рахунок податкових надходжень під час здійснення операцій з купівлі-продажу колісних транспортних засобів.

Увагу акцентовано на питаннях збільшення надходжень до бюджетів, зокрема за  рахунок відповідної оцінки транспортних засобів.

Як зазначив Федір Терханов, податки і збори є значним джерелом наповнення місцевих бюджетів. Завдяки ним регіони можуть спрямовувати кошти на вирішення першочергових задач. Тому важливо сприяти розвитку власного податкового потенціалу: результат прозорого механізму сплати податкових зобов’язань – збільшення надходжень до бюджетів.