Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці прийняли участь у засіданні комісії з питань надходжень від податку на доходи фізичних осіб та легалізації трудових відносин

, опубліковано 24 травня 2023 о 15:12

За організацією інспекції з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради сьогодні, 24.05.2023, у форматі онлайн (ZOOM-конференція) відбулось засідання комісії з питань надходжень від податку на доходи фізичних осіб та легалізації трудових відносин.

Від податкової служби Дніпропетровщини у заході взяли участь в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Федаш Наталя та фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

На засіданні розглядались питання заборгованості з податку на доходи фізичних осіб та переваги офіційного працевлаштування. За словами Федаш Наталі, сьогодні, як ніколи, виплата заробітної плати зобов’язана бути відповідно до законодавства – прозорою і відкритою!

Закликаємо роботодавців дотримуватися вимог трудового законодавства та легалізувати трудові відносини зі своїми працівниками. Створення належних умов праці для громадян з гідним рівнем її оплати та забезпеченням соціальних гарантій працівникам стабілізує майбутнє нашої країни.