Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дніпропетровщина: мобільний ЦОП – з послугами до мешканців Єлизаветівського та Лобойківського старостинських округів

, опубліковано 09 квітня 2024 о 16:27

Мобільний Центр обслуговування платників (ЦОП) Петриківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) здійснив виїзди до Єлизаветівського та Лобойківського старостинських округів Петриківської селищної ради Дніпровського району з метою надання адміністративних та інших послуг.

У роботі мобільного ЦОПу прийняв участь заступник начальника ГУ ДПС Валерій Леонова, який в онлайн форматі звернувся до керівників та мешканців цих округів. Валерій Леонов зазначив важливість співпраці між органами податкової служби та місцевого самоврядування, зокрема з надання послуг та особливо для мешканців віддалених населених пунктів.

Комунікації керівника Петриківської ДПІ ГУ ДПС зі старостами сел Єлизаветівка і Лобойківка та представниками Єлизаветівського і Лобойківського старостинських округів здійснювались у форматі «круглого столу». Спілкувались з актуальних питань податкового та іншого законодавства (сплата фізичними особами земельного податку та орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, МПЗ; декларування громадянами та самозайнятими особами доходів, отриманих у 2023 році, застосування РРО/ПРРО), щодо переваг користування платниками безкоштовними електронними сервісами ДПС України, зокрема, Електронним кабінетом та застосунком «Моя податкова».

Результат виїзду мобільного ЦОПу – прийнято 4 заяви за формою № 5-ДР та 2 заяви за формою № 10-ДР; надано практичну допомогу 5 громадянам для реєстрації у мобільному застосунку ДПС України «Моя податкова».

Мобільний ЦОП – це зручні та доступні умови для платників в отриманні сервісів і послуг від органів податкової служби.