Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковий сервіс у Прозорому офісі соціальних послуг

, опубліковано 08 квітня 2024 о 13:33

До Прозорого офісу соціальних послуг Тернівської районної у місті Кривому Розі ради (Прозорий офіс соціальних послуг) за участі фахівців Криворізької північної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Криворізька північна ДПІ) здійснено виїзд мобільного Центру обслуговування платників (далі – мобільний ЦОП).

У роботі мобільного ЦОПу у режимі онлайн прийняв участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов.

Під час спілкування з відвідувачами Прозорого офісу соціальних послуг акцентовано увагу на деклараційній кампанії 2024.

У ході роботи мобільного ЦОПу платники отримали фахові роз’яснення щодо оподаткування об’єктів спадщини. Надана практична допомога фізичній особі під час подання засобами електронного зв’язку податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – Декларація), в якій нею задекларовано дохід від спадщини, отриманий від нерезидента. Таким платником за результатами декларування до бюджету сплачено податку на доходи фізичних осіб майже 4 млн грн та військового збору – понад 350 тис. гривень.

Також співробітники Криворізької північної ДПІ забезпечили обслуговування 75 фізичних осіб. Відвідувачам мобільного ЦОПу надано 39 адміністративних послуг, зокрема видано 37 карток з реєстраційними номерами облікової картки платника податків.

Від суб’єктів звернень прийнято: 33 заяви на отримання адміністративних послуг, зокрема 21 заява за формою № 5-ДР, 8 заяв за формою № 1-ДР та 1 заява за формою № 10-ДР; 2 Декларації з метою реалізації права на податкову знижку.

Відвідувачам Прозорого офісу соціальних послуг продемонстровано візуальний контент стосовно комунікаційної податкової платформи та декларування доходів.

Продовжуємо надавати податковий сервіс у зручний спосіб.