Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Дніпропетровщини поповнили бюджети усіх рівнів та державні цільові фонди на понад 29,1 млрд гривень

, опубліковано 03 квітня 2024 о 08:51

Протягом січня – березня 2024 року надходження до бюджетів усіх рівнів та державних цільових фондів від платників Дніпропетровщини склали понад 29,1 млрд гривень. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Елеонора Шкода.

Очільниця податкової служби області зазначила, що майже 21,2 млрд грн – це збір платежів до бюджетів усіх рівнів (без урахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок)). І ці надходження порівняно з січнем – березнем 2023 року виросли на понад 4,4 млрд грн, або на 26,7 відсотків.

До державного бюджету протягом січня – березня 2024 року платниками спрямовано понад 11,9 млрд гривень. Надходження збільшились на понад 2,7 млрд грн, або на 29,5 відс. у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. 

Місцеві бюджети Дніпропетровщини у січні – березні 2024 року отримали понад 9,2 млрд грн, що на понад 1,7 млрд грн більше ніж у відповідному періоді 2023 року. Темп росту надходжень складає 123,3 відсотки. 

Платники єдиного внеску, які обліковуються у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області, протягом трьох місяців поточного року забезпечили надходження єдиного внеску на понад 7,9 млрд грн, що на 856,0 млн грн, або на 12,1 відс. більше ніж за підсумками січня – березня минулого року.

Дякуємо платникам за своєчасно сплачені податки, за підтримку обороноздатності країни та соціальної захищеності громадян!