Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ефективна комунікація – запорука плідної співпраці

, опубліковано 26 березня 2024 о 14:32

#Подія_дня

#Співпраця_ФОРД

#Комунікаційна_податкова_платформа

 

Привернення уваги громадськості до питань реалізації напрямків податкової політики – головна мета Меморандуму про співпрацю між Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області та Федерацією організацій роботодавців Дніпропетровщини (ФОРД), підписаного минулого року. 

За зверненням на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області проведено консультативну онлайн зустріч з керівниками обласних організацій роботодавців, які входять до складу ФОРД та керівниками підприємств – колективних членів Дніпропетровської обласної організації роботодавців.

Обрали для обговорення актуальні кейси – проведення камеральних перевірок, алгоритм оскарження податкових повідомлень-рішень, порядок видачі довідки про відсутність заборгованості.

«Мета нашої роз’яснювальної роботи – доведення до платників основних положень податкового законодавства та формування відповідального ставлення до його вимог», – зазначив заступник керівника податкової служби Дніпропетровщини Валерій Леонов.

Наша співпраця триває.