Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: сервіс від податківців для відвідувачів Прозорого офісу соціальних послуг Тернівської районної у місті ради

, опубліковано 25 березня 2024 о 14:43

Фахівцями Криворізької північної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Криворізька північна ДПІ), задіяними у роботі мобільного ЦОПу здійснено виїзд до Прозорого офісу соціальних послуг Тернівської районної у місті ради (далі – Прозорий офіс соціальних послуг).

У роботі мобільного ЦОПу, у форматі онлайн, прийняв участь заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов.

Під час спілкування з відвідувачами Прозорого офісу увагу акцентовано на питаннях декларування доходів, застосування РРО/ПРРО, перевагах електронних сервісів ДПС тощо.

За результатами роботи мобільного ЦОПу, співробітниками Криворізької північної ДПІ здійснено обслуговування 90 фізичних осіб. Відвідувачам мобільного ЦОПу надано 31 адміністративну послугу.

Від суб’єктів звернень прийнято 37 заяв на отримання адміністративних послуг, 3 податкові декларації про майновий стан і доходи, надано 17 усних консультацій з питань сфери оподаткування.

Робота мобільного ЦОПу пройшла в атмосфері конструктивної комунікації.