Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларування доходів та сплачені з них податки – це особистий внесок кожного громадянина у забезпечення обороноздатності держави

, опубліковано 13 березня 2024 о 14:57

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра) інформує.

До Центру обслуговування платників Шевченківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області завітав Народний артист України, Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, засновник, художній керівник, режисер та єдиний актор унікального Театру одного актора «Крик» Михайло Мельник.

Під час спілкування з податківцями говорили про хід кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році, та її важливості.

Користуючись нагодою, Михайло Мельник звернувся до мешканців Дніпропетровщини з закликом виконати конституційний обов’язок та задекларувати свої доходи.

Він наголосив, що сплачені податки з отриманих доходів – особистий внесок кожного українця у фінансову підтримку держави.

«Задекларовані доходи та сплачені податки – це можливість своєчасного фінансування державних програм та забезпечення обороноздатності України!», – зазначив Михайло Мельник.