Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 1,4 млн грн транспортного податку – надходження у січні 2024 року до місцевих бюджетів Дніпропетровщини від юридичних осіб

, опубліковано 22 лютого 2024 о 10:03

У січні 2024 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області від юридичних осіб надійшло майже 1,4 млн грн транспортного податку. Надходження збільшились у порівнянні з січнем 2023 року майже на 314 тис грн, або на 29,3 відсотки.

Звертаємо увагу, що у разі незаконного заволодіння третьою особою легковим автомобілем, який відповідно до п.п. 267.2.1 п. 267.2 ст. 267 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) є об’єктом оподаткування, уточнююча декларація юридичною особою – платником транспортного податку подається протягом 30 календарних днів з дня внесення відомостей про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У разі повернення легкового автомобіля його власнику уточнююча декларація юридичною особою – платником транспортного податку подається протягом 30 календарних днів з дня складання постанови слідчого, прокурора чи винесення ухвали суду.