Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

РРО/ПРРО: ринки та торгівельні центри Дніпропетровщини у фокусі уваги податкової служби

, опубліковано 26 січня 2024 о 09:42

Для стабільної роботи економіки країни здійснення розрахункових операцій відповідно до вимог діючого законодавства наразі має важливе значення.
Проведення діяльності суб’єктами господарювання у правовому полі – у фокусі уваги податкової служби Дніпропетровщини. На постійній основі відбуваються комунікації з бізнесом, на яких обговорюються, зокрема, питання застосування РРО/ПРРО та надається вся необхідна інформація про вимоги законодавства щодо здійснення операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг з використанням касової техніки.
Так, з початку 2024 року керівництвом Головного управління ДПС у Дніпропетровській області проведено зустрічі з керівниками та адміністрацією ринків і торгівельних центрів регіону.
Основні меседжі комунікацій: бізнес – основа економіки, сьогодні працювати легально – це фінансово забезпечувати нашу державу необхідними коштами і укріплювати фундамент майбутнього європейського розвитку країни.
Під час спілкування увагу акцентовано на тому, що фіскалізація розрахунків – це не лише зручний інструмент для обліку отриманих доходів, а й підтвердження бажання працювати відкрито і чесно на благо нашого суспільства.
Закликаємо бізнес до сумлінного виконання вимог чинного законодавства. Сподіваємося на громадянську свідомість суб’єктів господарювання та належне і добросовісне виконання ними обов’язків платника податків.
Здійснюєте розрахункові операції – застосовуйте зареєстровані в установленому порядку РРО/ПРРО, підтверджуйте факт продажу відповідним документом!
Разом – ми сила! Тримаємо економічний фронт!