Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Військовий збір: понад 2,3 млрд грн – находження до держбюджету від платників Дніпропетровщини у 2023 році

, опубліковано 11 січня 2024 о 08:47

У січні – грудні 2023 року до загального фонду державного бюджету від платників Дніпропетровщини надійшло понад 2,3 млрд грн військового збору. Надходження збільшились у порівнянні з відповідним періодом 2022 року на понад 284,4 млн грн, або на 13,8 відсотків. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.

Очільниця податкової служби Дніпропетровщини подякувала платникам за відповідальне ставлення до своїх фінансових обов’язків та звернула увагу, що незважаючи на невисоку фіскальну роль військового збору, він є постійним нагадуванням, що сьогоднішні реалії стосуються кожного громадянина нашої держави.

«В непростих умовах військовий збір є інструментом залучення додаткових ресурсів для фінансування військових видатків. Ці кошти спрямовуються на підтримку Збройних Сил України, що зараз надважливо. Тому офіційне оформлення трудових відносин – запорука своєчасного надходження таких необхідних коштів для нашої обороноздатності», – зазначила Наталя Федаш.