Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Плата за землю: від фізичних осіб місцеві бюджети Дніпропетровщини отримали майже 563 млн гривень

, опубліковано 29 грудня 2023 о 10:25

З початку 2023 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області фізичні особи спрямували майже 563,0 млн грн плати за землю. У порівнянні з січнем – листопадом 2022 року надходження збільшились на  понад 215,0 млн грн, або на 61,8 відсотків. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.

Наталя Федаш висловила вдячність сумлінним платникам за своєчасну сплату податків і звернула увагу на трудові відносини.

За словами очільниці податкової служби Дніпропетровщини, трудові відносини між роботодавцем та працівником мають бути належно оформлені.

Керівник податкової служби області нагадала, що офіційне працевлаштування є запорукою гідних, безпечних, здорових умов праці та якісного виконання працівниками своїх професійних обов’язків.

«Дотримання законодавства про працю сприяє створенню стабільності в економіці. Повномірна сплата податків забезпечує сьогодні таку необхідну фінансову допомогу державі, яка спрямовується на обороноздатність країни»,- зазначила Наталя Федаш.