Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 5,5 млн грн збору за місця для паркування транспортних засобів отримали місцеві бюджети Дніпропетровщини від фізичних осіб

, опубліковано 28 грудня 2023 о 10:14

З початку 2023 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області від фізичних осіб надійшло понад 5,5 млн грн збору за місця для паркування транспортних засобів. Порівняно з січнем – листопадом 2022 року надходження збільшились на понад 1,5 млн грн, або майже на 38 відсотків.

Дякуємо платникам за своєчасне поповнення бюджетів.

Звертаємо увагу, що процеси формування податкової культури та її складових  і сьогодні не стоять на місці. Податківці Дніпропетровщини долучаються до їх впровадження – працюють над тим, щоб рівень обізнаності платників був максимально високим. Задля цього проводяться інформаційні заходи, зустрічі, семінари, сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія»  тощо. Для оперативного зворотного зв’язку з платниками в Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області працює Комунікаційна податкова платформа.

Крім того, для отримання необхідної і оперативної податкової інформації  платники мають можливість скористатись субсайтом «Головне управління ДПС у Дніпропетровській області» та сторінкою «ДПС у Дніпропетровській області» мережі Facebook.