Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП з роз’ясненнями законодавства до платників м. Кривого Рогу, м. Павлограда, м. Синельникова та с. Варварівки Славгородської ТГ

, опубліковано 22 грудня 2023 о 11:37

        Мобільний ЦОП Головного управління ДПС у Дніпропетровській області  (далі – ГУ ДПС) за участі фахівців Криворізької південної ДПІ, Павлоградської ДПІ та Синельниківської ДПІ ГУ ДПС відвідав торгівельні об’єкти у м. Кривому Розі (вул. Петра Калнишевського та пр. Поштовий), у м. Павлограді (вул. Волонтерів), у с. Варварівці Славгородської ТГ та у м. Синельниковому Синельниківської ТГ (вул. Павла Тичини, де податківці провели зустрічі з бізнесом.

Головна тематика спілкування – виконання норм законодавства щодо застосування РРО/ПРРО.

Під час роботи мобільного ЦОПу увагу також приділено питанням земельного податку; податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; МПЗ; обов’язку платників щодо подання повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти пов’язані з оподаткуванням за формою № 20-ОПП; внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків та отримання відомостей з ДРФО про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків; заповнення декларації про майновий стан і доходи; переваг Електронного кабінету та інших сервісів ДПС тощо.

Мобільний ЦОП ГУ ДПС – зручний спосіб отримати оперативно актуальну інформацію щодо норм законодавства.