Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з аграрним бізнесом щодо зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН

, опубліковано 22 грудня 2023 о 16:57

Сьогодні, 22 грудня 2023, за зверненням представників фермерського господарства на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у форматі онлайн проведено зустріч з питань, які стосуються зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування (далі – ПН/РК) в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН).

Особливу увагу приділено питанням віднесення платника податків до «ризикового», зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН, виходячи з показників по області, а також прийняття Таблиці даних платника податку на додану вартість (далі – Таблиця).

Податківцями надані змістовні відповіді на запитання, а також рекомендації щодо правильності заповнення Таблиці та уникнення помилок при її поданні.

Звернули увагу присутніх, що ДПС України постійно розширює можливості електронних сервісів та робить їх ще доступнішими для користувачів.

Господарники підкреслили ефективність конструктивного діалогу з податківцями та зацікавленість у продовженні подальшого співробітництва.