Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Святкова зустріч з приємними сюрпризами!

, опубліковано 21 грудня 2023 о 16:32

Напередодні казкових зимових свят за ініціативою очільниці податкової служби області Федаш Наталі у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області проведено дитячий кулінарний конкурс «Помічники Святого Миколая».

Святий Миколай – чарівник, який приходить уночі та кладе під подушку такі бажані подарунки. А цьогоріч дітки податківців Дніпропетровщини самі стали маленькими майстрами – чародійниками та помічниками Святого Миколая.

Своїми маленькими рученятами створили чудові смаколики. Усі кулінарні шедеври доставлено вартовим неба на передовій. І для кожного захисника разом зі смаколиком – теплота та любов дитячих сердець, турбота та підтримка, чарівна атмосфера зимових свят.

У переддень Різдва Христова на зустрічі з діточками Федаш Наталя привітала та щиро подякувала кожній дитині за участь у конкурсі; за їх небайдужість, активність, майстерність та бажання допомогти нашим воїнам вистояти і подолати ворога.

І кожен учасник дитячого конкурсу став його переможцем, і для кожного – смачний святковий подаруночок!

Очільниця податкової служби Дніпропетровщини побажала миру, здоров’я та радості, добра і тепла, успіхів у навчанні та в усіх справах, здійснення мрій!

«Ми завжди хочемо радувати Вас, бачити Ваші щасливі оченята та сонячні посмішки. І незважаючи ні на що, Ви маєте навчатися, спілкуватися, дружити, будувати майбутнє та бути щасливими», – наголосила Федаш Наталя.

З прийдешніми зимовими святами – Різдвом Христовим та Новим 2024 роком!