Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бізнес та податкова: співпрацюємо на принципах прозорості, відкритості та довіри

, опубліковано 14 грудня 2023 о 14:43

#Подія_дня

Ознайомити з новаціями податкового законодавства, обговорити нагальні питання сьогодення. Для цього податківці Дніпропетровщини організували чергову онлайн зустріч у межах комунікаційної податкової платформи з бізнес-спільнотою – членами Спілки українських підприємців.

Широке коло тем для обговорення. Закон України № 3453: скасування мораторію на проведення податкових перевірок; зміни до порядку реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування, внесені до постанови Уряду від 11 грудня 2019 року № 1165 впродовж поточного року; право на податкову знижку.

Звернули увагу на можливості сервісу ДПС України – «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua) та нового мобільного застосунку «Моя податкова». «Моя податкова» – простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби, зокрема, надання Податкової декларації про майновий стан і доходи (податкова знижка), направлення запиту на отримання відомостей про суму виплачених доходів, а також сплати податків з використанням платіжних систем.

«У пріоритеті податкової служби області – постійна комунікація з платниками на принципах партнерства, прозорості та відкритості, створення комфортних умов для ведення бізнесу. Адже вчасно отримана інформація – це можливість оперативно вирішувати нагальні питання», – акцентував заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Леонов Валерій.

Результат проведеного заходу – корисний діалог, ефективна робота.

Працюємо далі!